Gezichtsbehandeling Hoofddorp

Wilt u een gezichtsbehandeling Hoofddorp want dan bent u aan het goede adres bij Spa Diva en Wellness in het centrum van Hoofddorp. Wij hebben professionele Thaise medewerkers die jullie een ontspannende massage kunnen geven.

Waarom een gezichtsbehandeling

Het krijgen van een gezichtsbehandeling eens in de maand zorgt ervoor dat je de huid de boost geeft die het nodig heeft. Wanneer je jonger bent maakt de huid sneller nieuwe cellen aan zodat de huid er gezond uit blijft zien. Wanneer je ouder wordt gaat dit allemaal wat trager en heb je eigenlijk een steuntje in de rug nodig. De huid krijgt meer rimpels, kan er droger uit gaan zien of krijgt een wat doffere look. Het doel van een goede gezichtsroutine is om de snelheid van de cellen te bevorderen, zodat jij uiteindelijk een frisse look krijgt. Dit wordt naast thuisverzorging nog efficiënter als je dit ook door een specialist laat doen eens in de maand.

Basis behandeling

Het gezichtsmasker zal bestaan uit de volgende behandelingen:
Reiniging van het gezicht, hals en decolleté, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen van masker op het gezicht, hals en decolleté en het aanbrengen van dag of nacht crème van Artiscent.

De basis behandeling duurt ongeveer 30 minuten en u krijgt een gratis handmassage erbij.

Deluxe gezichtsbehandeling

De deluxe gezichtsbehandeling zal bestaan uit de volgende behandelingen:
Reiniging van het gezicht, de vapozone, een scrub, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, masker en een lotion dag/nacht crème.

Een complete behandeling duurt 60 minuten.

Premium gezichtsbehandeling

De premium behandeling zal bestaan uit de volgende behandelingen:
Reiniging van het gezicht, peeling, onzuiverheden verwijderen, massage van het gezicht en hals en decolleté, oogmasker aanbrengen, gezicht/hals en de decolleté masker aanbrengen en de dag/nacht crème. Bij deze behandeling krijgt u een gratis behandeling hoofdmassage of een handmassage of een voetmassage erbij.

Premium behandeling duurt 75 minuten en kost €60,00

Afspraak maken:

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren. Als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven.
Wees er snel bij want vol = vol !!

Gezichtsbehandeling Hoofddorphoofddorp gezichtsbehandelingGezichtsbehandeling Spa Diva en Wellness