Hoofddorp Massage

Hoofddorp MassageZoekt u in Hoofddorp Massage, dan is Spa Diva en Wellness het adres.

Traditionele Thaise massage is een van 's werelds oudste geneesmethoden. Ook voor deze kom je naar Spa Diva en Wellness

Openingstijden:
Spa Diva en Wellness zijn 7 dagen in de week geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Let op !! Door de maatregelen van covid-19 zijn er een paar aanpassingen bij ons in de salon . 

Door de Covid-19 maatregelen werken wij alleen op afspraken en wij sluiten een uur eerder dan de normale tijden.

Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage is een van 's werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel.

Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie.

Jouw lichaam brengen we tijdens een massage in diverse yoga-posities. De masseur bewerkt met zijn knieën en ellebogen jouw lichaam. Olie komt er niet aan te pas. We kenden de spieren tot het laatste restje spanning verdwenen is. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken.

Ontspannings massage

Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Behandeling van het hoofd is hierbij niet los te zien van die van het lichaam.

Thaise olie massage

De masseur bewerkt je lichaam zachtjes met olie terwijl hij je masseert. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop. De oliemassage is zeer ontspannend. Alle oliën die wij gebruiken zijn die van natuurproducten zijn gemaakt.

Zwagerschap massage

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend en stimuleert de bloedcirculatie jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt.
In de eerste drie maanden zorgt de massage ervoor dat je je weer fitter voelt, verder verlicht het hoofdpijn en misselijkheid. Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kan je rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage verlicht die klachten en je zal je beter in je vel voelen. De laatste periode past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merk je vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Verder merk je dat je lichaam vocht vast houdt en dat je slecht slaapt. Zwangerschapsmassage kan die klachten helpen verlichten. Er is onderzocht dat het een positief effect heeft op minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling.

Rug / Nek / Schouder massage

Nek massage
Mensen die gedurende langere periodes aan een bureau zitten of autorijden, ervaren vaak veel pijn in hun nek en schouders. Een nekmassage geven is een fantastische manier om die spanning los te maken. Massages kunnen ook de bloedcirculatie verbeteren, hoofdpijn verminderen, iemands stemming verbeteren en een energieoppepper geven.

Rug massage
Een rugmassage vermindert spierspanningen in de onderrug en geeft een ontspannen gevoel. Veel mensen ervaren spanningsklachten in de onderrug en bovenrug. Door een verkeerde houding en het uitvoeren van zwaar lichamelijk werk kunnen een of meerdere spieren in de rug overbelast raken. De pijn kan zich echter uiten op een andere plek. Het is dan zaak om uit te vinden vanuit welk punt de oorspronkelijke problemen zijn ontstaan en die dan te behandelen.

Schouder massage
De meest voorkomende redenen om een massage te boeken is ongetwijfeld naar aanleiding van klachten aan schouders en/of nek. Het is voor veel mensen een plaats waar spanning wordt opgebouwd. Massage helpt de gestreste spieren weer te ontspannen en te normaliseren, het verlicht de pijn en maakt bewegen weer gemakkelijker.

Sport massage

De sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. We hebben extra aandacht voor de spieren en we gebruiken diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen.

De masseur masseert stevig, waarbij hij het bindweefsel los maakt en de knopen uit je spieren haalt. Hij moet daarvoor diep in je spieren masseren, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen overigens zal de sportmasseur altijd in de gaten houden of de massage niet te intens wordt.

Hotstone massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

We maken alleen gebruik van afgeronde basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Deze stenen dompelen we onder in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd - meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie.

Aroma massage

Aroma massage geven wij u op een tafel lange zachte massage bewegingen. Doordat uw hele lichaam wordt gemasseerd zult u merken dat u meer in contact komt met u zelf. Ideaal voor mensen die veel ‘in hun hoofd’ bezig zijn. U voelt dat de spanning vermindert en daar heeft u nog dagen plezier van. Bij de aroma massage maken wij daarbij ook gebruik van diverse warme oliën.

Tijdens en na de massage zult u een weldadige ontspanning ervaren. Een aromamassage is een massage waarbij wij gebruik maken van een basisolie waaraan 100% natuurzuivere etherische oliën worden toegevoegd. Aromamassages hebben een diepere werking omdat die ook op uw fijnstoffelijk lichaam inwerkt (lichaam en geest). Aromamassage is geschikt voor mensen die klachten hebben zoals: lusteloosheid, moeheid, depressiviteit, hoofdpijn/migraine, rugpijn, nek- en schouderpijn, algemene stressklachten en wanneer het je allemaal eventjes te veel is.

Herbal massage

Dit is een massage met warme kruidenstempels die gevuld zijn met ontspannende, reinigende en activerende kruiden.

Thai Herbal massage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zal je ook een betere doorbloeding hebben. Vooral mensen met migraine, burn-out, obstipatie, jicht en reuma hebben baat bij deze therapeutische behandeling.

De masseur masseert je lichaam met de verwarmde kruidenstempels al wrijvend en stempelend met een wisselende druk.

Duo massage

Duo massage is een ontspanningsmassage voor twee personen en wordt door twee masseurs gegeven. In feite is het dus helemaal niet anders dan een ontspanningsmassage, maar is er ruimte voor twee.

U geniet niet alleen, maar uw partner geniet gelijktijdig. Een bijzondere ervaring, getuige de vele koppels die regelmatig bij ons terugkomen voor zo’n zalige duo massage.

Hoofd massage

Een hoofdmassage is een massage waarbij enkel het hoofd, de nek de armen, de schouders en de bovenarmen aangepakt worden. Het doel van de massage is het wegnemen van spanningen. Wanneer je gespannen bent, stijgt er teveel bloed naar je hoofd wat voor diverse klachten zorgt. De hoofdmassage kan deze klachten verminderen.

De massage wordt gegeven in een speciale massagestoel en dmv een speciale techniek. Er wordt druk uitgeoefend op deze lichaamsdelen om het zeer belangrijke energiecentra in ons lichaam zijn. Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van zachte en stevige bewegingen. Hierdoor worden de blokkades weggemasseerd en worden de klachten bij spanningen verminderd.