Hotstone massage hoofddorp

Wilt u een Hotstone massage in Hoofddorp want dan bent u aan het goede adres bij Spa Diva en Wellness in het centrum van Hoofddorp. Wij hebben professionele Thaise medewerkers die jullie een ontspannende massage kunnen geven.

Wat is een Hotstone Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

We maken alleen gebruik van afgeronde basaltstenen. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Deze stenen dompelen we onder in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd – meestal je rug. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk, die je kunt vergelijken met een rekoefening. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste.

Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hotstone massage zorgt voor een diepe relaxatie.

Afspraak maken:

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren. Als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven.
Wees er snel bij want vol = vol !!

hoofddorp hotstone massagehotstone massage spa diva en wellnesshotstone massage hoofddorp

aanbieding massage

Graag bellen voor afspraak (023) 583 00 13
Kruisweg 963, 2132 CD Hoofddorp

Vriendelijke groet