Spa Diva en Wellness Manicure Hooffdorp

Manicure HoofddorpSpa Diva en Wellness ManicureHoofddorp Manicure

Manicure Hoofddorp

Manicure Hoofddorp? Heeft u last van droge handen, nagels die snel afscheuren of nagelriemen die tot op uw nagelbed komen? Dan is een manicurebehandeling iets voor u en u kunt hiervoor een afspraak maken bij Spa Diva en Wellness Hoofddorp.

Een manicure behandeling is veel meer dan alleen het vijlen van de nagels. Het is een complete verzorging voor de handen en nagels daarom gaan we uw handen en nagels helemaal verzorgen.

Behandeling

Tijdens de behandeling gaan we de volgende dingen bewerken:

  • Nagels worden gevijld
  • Nagelriemen worden verzorgd en naar achteren geduwd
  • Nagelbed wordt verzorgd met een serum
  • Handmassage
  • Optioneel: nagels lakken

Prijslijst

Bij Spa Diva en Wellness in Hoofddorp kunt voor een goed prijs een behandeling krijgen voor uw handen daarom maak nu een afspraak voor een vakkundige manicure behandeling.

manicuur € 45,00
Manicure met handmassage   € 55,00
Pedicure en manicure €100,00

Spa Diva en Wellness Hoofddorp

Wij zijn een Thaise massagesalon in Hoofddorp waar iedere dag onze dames Thaise massages, Sportmassage, Ontspanningsmassage, Thaise olie massage, Zwangerschapsmassage, rug- nek en schoudermassage, Hotstone massage, Aroma massage, Herbal massage, Duo massage, Hoofdmassage, Gezichtsbehandeling, Manicure en Pedicure geven.

De behandelingen worden uitgevoerd door Thaise medewerksters met jarenlange ervaring. In tegenstelling tot vele salons hebben wij een zaak met een frisse uitstraling gecreëerd waarbij kwaliteit voorop staat en u zich enigszins in Thailand waant. Behalve dat u bij ons kunt kiezen voor de reguliere Thaise massages zijn wij met name gericht op klanten met (specifieke) klachten.

Waarom wij ?

Naast het geven van traditionele Thaise massage, ontspanningsmassage en hotstone massage kunnen mensen ook bij ons terecht voor andere diensten zoals gezichtsmassage, pedicure, manicure en wimpers verlengen. Onze mensen zijn allemaal getraind om u tel laten ontspannen en ook op professionele wijze uw klachten weg te nemen.

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren en als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven.
Wees er snel bij want vol = vol !!