Pedicure Hoofddorp

Als u op zoek bent naar een pedicure in Hoofddorp, staat Spa Diva en Wellness graag voor u klaar. We zijn gespecialiseerd in diverse voetbehandelingen en massages. Onze voeten zijn een belangrijk onderdeel van ons lichaam. Ze moeten niet alleen ons gewicht kunnen dragen, maar zorgen er ook voor dat we actief kunnen blijven bewegen. Hoewel we onze voeten nodig hebben bij haast iedere beweging die we maken, willen we de verzorging nog wel eens vergeten.

Hierdoor kunnen er op den duur allerlei lichamelijke ongemakken ontstaan. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld eeltvorming op de voeten, ingegroeide teennagels en kalk of schimmelnagels. In dat geval biedt de pedicure van Spa Diva en Wellness uitkomst. Onze vakkundige pedicure zorgen ervoor dat uw voeten snel weer in goede conditie zijn. Ook als u geen probleemvoeten heeft bent u van harte welkom in onze pedicure salon in Hoofddorp. Aan de hand van een stimulerende voetmassage wordt de doorbloeding verbeterd waardoor afvalstoffen sneller en efficiënter het lichaam kunnen verlaten.

Natuurlijk bent u bij onze pedicure in Hoofddorp ook van harte welkom als u uw teennagels wilt laten knippen of polijsten. Ook voor een professionele voetverzorging of het laten verwijderen van likdoorns helpen we u graag. Wil u uw voeten ontspannend laten behandelen door een pedicure? Ook dan bent u bij Spa Diva en Wellness in Hoofddorp aan het juiste adres.

Professionele pedicure in Hoofddorp

Onze voeten worden dagelijks belast. Daardoor kunnen er zich op den duur allerlei voetproblemen voordoen. Hierbij kunt u denken aan het ontstaat van likdoorns door drukkingen, of de aangroei van overtollig eelt. Waar likdoorns zorgen voor een vervelend pijnlijk gevoel, veroorzaakt eelt branderige voeten die vermoeid aanvoelen.

Overtollig eelt kan tevens nog meer problemen veroorzaken zoals drukplekken. In alle gevallen is een bezoek aan een professionele pedicure van groot belang. Door de gezondheid van de voet aan de hand van diverse technieken te herstellen, kunt u weer genieten van vrije en pijnloze bewegingen. Ook als u een ontspannende voetmassage wilt ondergaan in Hoofddorp bent u in de salon van Spa Diva en Wellness van harte welkom.

Wilt u liever uw nagelriemen of nagels laten verzorgen? De schoonheidsspecialiste van Spa Diva en Wellness in Hoofddorp staat graag voor u klaar. Ook voor het laten behandelen van kalk en schimmelnagels bent u bij ons aan het juiste adres. Als professionele pedicure in Hoofddorp bent u bij Spa Diva en Wellness van harte welkom.

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren

als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven . Wees er snel bij want vol = vol !!

Pedicure Hoofddorppedicure spa diva en wellnessHoofddorp pedicure