Rug nek en schoudermassage

Wilt u een rug nek en schoudermassage dan bent u aan het goede adres bij Spa Diva en Wellness in het centrum van Hoofddorp

Nek massage

Mensen die gedurende langere periodes aan een bureau zitten of autorijden, ervaren vaak veel pijn in hun nek en schouders. Een nekmassage geven is een fantastische manier om die spanning los te maken. Massages kunnen ook de bloedcirculatie verbeteren, hoofdpijn verminderen, iemands stemming verbeteren en een energieoppepper geven.

Rug massage
Een rugmassage vermindert spierspanningen in de onderrug en geeft een ontspannen gevoel. Veel mensen ervaren spanningsklachten in de onderrug en bovenrug. Door een verkeerde houding en het uitvoeren van zwaar lichamelijk werk kunnen een of meerdere spieren in de rug overbelast raken. De pijn kan zich echter uiten op een andere plek. Het is dan zaak om uit te vinden vanuit welk punt de oorspronkelijke problemen zijn ontstaan en die dan te behandelen.

Schouder massage
De meest voorkomende redenen om een massage te boeken is ongetwijfeld naar aanleiding van klachten aan schouders en/of nek. Het is voor veel mensen een plaats waar spanning wordt opgebouwd. Massage helpt de gestreste spieren weer te ontspannen en te normaliseren, het verlicht de pijn en maakt bewegen weer gemakkelijker.

hoofddorp rug nek en schoudermassagerug nek en schoudermassage hoofddorprug nek en schoudermassage spa diva en wellness

aanbieding massage

Graag bellen voor afspraak (023) 583 00 13
Kruisweg 963, 2132 CD Hoofddorp

Vriendelijke groet