Spa Diva en Wellness Hoofddorp

Spa Diva en Wellness Hoofddorp is een Thaise massagesalon waar iedere dag professionele Thaise massages zonder enige vorm van erotiek. De massages worden uitgevoerd door Thaise dames met jarenlange ervaring. U kan ook bij ons andere diensten laten behandelen zoals : Wimpers extension , wimpers / wenkbrauwen verven, gezicht behandelingen waaruit u kan kiezen Basic , Deluxe en Premium gezicht behandeling, voetmassage, pedicure en manicure. Gemiddeld zijn er dagelijks 4 dames aanwezig.

Massagesalon HoofddorpWij zitten in het centrum van Hoofddorp en zijn 7 dagen in de week geopend.

Wij hebben wij een zaak met een frisse uitstraling, waarbij kwaliteit voorop staat en u zich enigszins in Thailand waant. Behalve dat u bij ons kunt kiezen voor reguliere Thaise massages zijn wij ook gericht op klanten met (specifieke) klachten.  Bij ons werken 3 a 4 werknemers, die allemaal getraind zijn om uw klachten te laten verdwijnen of om juist een heerlijke ontspanningsmassage te geven.

Hoe werken wij?

Na een oriënterend gesprek proberen wij de vinger op de zere plek te leggen en passen onze behandeling hierop aan. Als u tevreden bent zijn wij dat ook. U kunt ook samen met uw partner een massage nemen.  Komt u gerust eens langs en maak een afspraak.

Bij ons werken 3 a 4 werknemers , die allemaal getraind zijn om uw klachten te laten verdwijnen of om juist een heerlijke ontspanningsmassage te geven.

Waarom wij ?

Naast het geven van traditionele Thaise massage, ontspanningsmassage en hotstone massage kunnen mensen ook bij ons terecht voor andere diensten zoals gezichtsmassage, pedicure, manicure en wimpers verlengen. Onze mensen zijn allemaal getraind om u tel aten ontspannen en ook op professionele wijze uw klachten weg te nemen.

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren , als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven .
Wees er snel bij want vol = vol !!