Sportmassage Hoofddorp

Wilt u een sportmassage in Hoofddorp want dan bent u aan het goede adres bij Spa Diva en Wellness in het centrum van Hoofddorp. Wij hebben professionele Thaise medewerkers die jullie een ontspannende massage kunnen geven.

Waarom sportmassage

De sportmassage is een krachtige massage die is bedoeld om het lichaam weer in balans te krijgen. We hebben extra aandacht voor de spieren en we gebruiken diepe en langzame massagetechnieken. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel moeten bevorderen.

De masseur masseert stevig, waarbij hij het bindweefsel los maakt en de knopen uit je spieren haalt. Hij moet daarvoor diep in je spieren masseren, wat soms niet prettig aanvoelt. Bedenk dan dat je even door een zure appel heen moet bijten, voordat je je beter gaat voelen overigens zal de sportmasseur altijd in de gaten houden of de massage niet te intens wordt.

Voor wie is het bedoeld

In principe is een sportmassage bedoeld voor mensen die vaak sporten. De massage kan echter ook heel geschikt zijn voor een niet-sporter. De sportmassage heeft namelijk ook een ontspannende werking op het hele lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding kan de massage daarom ook heel nuttig zijn. Het laat de spanning en stress uit het lichaam vloeien en verminderd hierdoor de pijn.

Afspraak maken:

U kunt bij ons telefonisch of via e-mail reserveren. Als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven.
Wees er snel bij want vol = vol !!

hoofddorp sportmassagesportmassage spa diva en wellnesssportmassage hoofddorp

aanbieding massage

Graag bellen voor afspraak (023) 583 00 13
Kruisweg 963, 2132 CD Hoofddorp

Vriendelijke groet