Thaise oliemassage Hoofddorp

Wilt u een Thaise oliemassage in Hoofddorp want dan bent u aan het goede adres bij Spa Diva en Wellness in het centrum van Hoofddorp. Wij hebben professionele Thaise medewerkers die jullie een ontspannende massage kunnen geven.

Wat is een Thaise oliemassage

Bij de oliemassage gebruikt de masseuse speciale essentiële oliën. Deze oliën zijn persoonlijk door ons in Thailand geselecteerd.  Zo komen uw lichaam en geest weer in balans. De olie massage is een geweldige manier om te ontspannen, om alle opgebouwde stress kwijt te raken, de spieren los te maken, spierknopen te verwijderen en de (hoofd)pijn ter verminderen.

Voor wie is deze massage geschikt?

Eigenlijk is deze massage voor iedereen geschikt met of zonder specifieke klachten. Daarnaast is Thaise oliemassage is heel geschikt als je last hebt van hoofd-, rug-, of nekklachten. Ook bij chronische vermoeidheid, stijve spieren en gewrichten of een slechte doorbloeding kan deze massage heilzaam werken.

Voordelen Thaise oliemassage

Thaise oliemassage laat je helemaal ontspannen en tot rust komen.  Dit zijn enkele voordelen van een Thaise oliemassage:

  • Stress verlagend
  • Verhoogde energie
  • Verlicht hoofdpijn
  • Stimuleert de bloedsomloop
  • Verbetert het bewegingsbereik

Afspraak maken:

U kunt bij ons telefonisch, WhatsApp of via e-mail reserveren. Als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven.
Wees er snel bij want vol = vol !!

HoofddorpThaise oliemassageThaise oliemassage hoofddorpThaise oliemassage spa diva en wellness

aanbieding massage

Graag bellen voor afspraak (023) 583 00 13
Kruisweg 963, 2132 CD Hoofddorp

Vriendelijke groet