Traditionele Thaise massage Hoofddorp

Wilt u een traditionele Thaise massage in Hoofddorp want dan bent u aan het goede adres bij Spa Diva en Wellness in het centrum van Hoofddorp. Wij hebben professionele Thaise medewerkers die jullie een ontspannende massage kunnen geven.

Wat is een Traditionele Thaise massage

Traditionele Thaise massage is een van ’s werelds oudste geneesmethoden. De Thaise mensen zagen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten hulp in de lokale tempel. Thaise massage is meer dan 2.500 jaar oud.

Waar komt het vandaan?

Van oorsprong Indiaas, is deze massagevorm samen met de boeddhistische monniken naar Thailand gekomen. Niet alleen het lichaam, maar ook de geest voelt zich bevrijd. De Thaise massage is een onderdeel van de Thaise medische en spirituele traditie. Thaise massage wordt nu overal in Thailand beoefend, op massagescholen, in ziekenhuizen, in hotels, op het strand.

Hoe werkt het?

Tijdens de massage wordt je lichaam in diverse yoga-posities gebracht. Daarom noemt men Thaise massage ook weleens schertsend “yoga for lazy people”. Men wordt bewerkt met knieën en ellebogen en soms zelfs met het volledige gewicht van de masseur of masseuse. Olie komt er niet aan te pas. De massage beoogt het lichaam te harmoniseren, blokkades los te maken, en deficiënties langs de energielijnen te weg te werken.

Waar helpt het tegen?

Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

Afspraak maken:

U kunt bij ons telefonisch, via WhatsApp of via e-mail reserveren. Als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven.
Wees er snel bij want vol = vol !!

Openingstijden:

Spa Diva en Wellness zijn 7 dagen in de week geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Let op !! Door de maatregelen van covid-19 zijn er een paar aanpassingen bij ons in de salon . 

Door de Covid-19 maatregelen werken wij alleen op afspraken en wij sluiten een uur eerder dan de normale tijden

traditionele thaise massage spa diva en wellnesshoofddorp traditionele thaise massagetraditionele thaise massage hoofddorp

aanbieding massage

Graag bellen voor afspraak (023) 583 00 13
Kruisweg 963, 2132 CD Hoofddorp

Vriendelijke groet