Vacature Wellness medewerkster.

Wellness medewerksterVacature wellness medewerkster, wij zoeken op dit moment leuke collega die ons kan versterken in de salon , kan u goed masseren of andere behandelingen zoals pedicure / manicure , wimpers extension of verdere behandelingen neem dan contact op met ons !!!

Bij Spa Diva en Wellness willen we balans, ontspanning en een rustpunt bereikbaar maken voor iedereen. Wij bieden Thaise massages zoals dat hoort, in een frisse, laagdrempelige omgeving in Hoofddorp. We doen dat met professionele Thaise dames.

Spa Diva en Wellness staat voor gastvrijheid, kwaliteit en de beleving voorop. Dat doen we met plezier en passie met ons team van Thaise dames.

Functieomschrijving

Als masseur in Spa Diva en Wellness ben je onderdeel van een team van leergierige masseurs die zich continu willen verbeteren. Je bent doelgericht en gastgericht en vertegenwoordigt de waarden van Spa Diva en Wellness. Je levert hoogwaardige massages op een persoonlijke manier aan onze gasten en bent een inspirerend lid van ons team.

Functie-eisen

    • Woon je in of rond Hoofddorp
    • Ben je gastgericht
    • Je bent bereid jezelf voortdurend door middel van interne trainingen te verbeteren
    • Kan je minimaal 12 uur in de week werken
    • Heb je een positieve houding

Wat bieden we jou?

We bieden een loonverband aan op exclusieve basis, voor tussen de 12 en 40 uur per week. Je komt te werken in een inspirerende omgeving die de gast centraal stelt en er alles aan doet om mensen in de hectiek van het dagelijkse bestaan te kunnen laten ontspannen. Je werkt met fijne collega’s en leuke gasten.

Herken je je in bovenstaande en lijkt het je leuk om onderdeel te worden van Spa Diva en Wellness? Vul onderstaand formulier in of mail je CV en email naar

Telefoon: 023-5830013
Email: info@spadivaenwellness.nl