Zwangerschapsmassage Hoofddorp

Wilt u een zwangerschapsmassage in Hoofddorp want dan bent u aan het goede adres bij Spa Diva en Wellness in het centrum van Hoofddorp. Wij hebben professionele Thaise medewerkers die jullie een ontspannende massage kunnen geven.

Wat is Zwangeschapsmassage

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend en stimuleert de bloedcirculatie jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt.
In de eerste drie maanden zorgt de massage ervoor dat je je weer fitter voelt, verder verlicht het hoofdpijn en misselijkheid. Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kan je rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage verlicht die klachten en je zal je beter in je vel voelen. De laatste periode past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merk je vaak aan bekken-, rug-, nek- en schouderproblemen. Verder merk je dat je lichaam vocht vast houdt en dat je slecht slaapt. Zwangerschapsmassage kan die klachten helpen verlichten. Er is onderzocht dat het een positief effect heeft op minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling.

Afspraak maken:

U kunt bij ons telefonisch, via WhatsApp of via e-mail reserveren. Als u voorkeur heeft voor 1 van onze werknemers kunt u dat aangeven.
Wees er snel bij want vol = vol !!

Openingstijden:

Spa Diva en Wellness zijn 7 dagen in de week geopend van 10:00 tot 20:00 uur.

Let op !! Door de maatregelen van covid-19 zijn er een paar aanpassingen bij ons in de salon . 

Door de Covid-19 maatregelen werken wij alleen op afspraken en wij sluiten een uur eerder dan de normale tijden

Hoofddorp zwangerschapmassagezwangerschapsmassage hoofddorpzwangerschapsmassage spa diva en wellness

aanbieding massage

Graag bellen voor afspraak (023) 583 00 13
Kruisweg 963, 2132 CD Hoofddorp

Vriendelijke groet